Victoria Canal'dan Tom Cruise Açıklaması! Aşk Yaşıyorlar Mı?

Hollywood'un usta isimlerinden Tom Cruise'un, 25 yaşındaki İspanyol şarkıcı Victoria Canal ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çıkan haberler üzerine Victoria Canal, aşk iddialarına son noktayı koydu.

 

NTV'de yer alan habere göre; Şimdilerde Paris Olimpiyatları'nın kapanış töreni için özel bir gösteri hazırlayan Tom Cruise, uzun yıllardır özel hayatını gözlerden uzak tutmayı tercih ediyor. Ancak usta aktör hakkındaki yeni aşk iddiası gündem oldu. 62 yaşındaki aktörün, 25 yaşındaki İspanyol şarkıcı Victoria Canal ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

 

GLASTONBURY'DE TANIŞTILAR

 

Glastonbury Festivali'nde tanışan ve kısa sürede arkadaş olan ikilinin birlikteliği sosyal medyada gündem oldu. Canal, festivalde Cruise ile verdiği bu pozu takipçileriyle paylaşmıştı. Hatta, şarkıcının Oxfordshire'daki Görevimiz Tehlike setinde Cruise'u ziyaret ettiği ortaya çıkmıştı. Çekim ekibinden biri "Her şey çok tuhaftı. Tom, Victoria'yı film çekimlerini izlemeye davet etti ve bu, rastgele arkadaşlarına yaptığı bir şey değil" ifadelerini kullanmıştı.

 

"CRUISE İLE ÇIKMIYORUM”

 

Tüm bu iddiaların ardından Victoria Canal sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan genç şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

 

"Çocuklar, bu tam anlamıyla çılgınca, ama görünüşe göre magazinciler Tom Cruise ile çıktığımı düşünüyor. Hadi bunu durduralım. Sizi üzdüğüm için üzgünüm ama sevimli bir insan ve sanatçı olsa da Cruise ile çıkmıyorum. Hayatımda bunu yüksek sesle açıklamak zorunda kalacağımı hiç düşünmemiştim. Eğer beni yazacaksanız  daha iyi bir resim kullanın. İlk kez İspanyol-Amerikalı şarkıcı Victoria Canal'ım ve adı anılmayan tek kollu piyanist değilim. Bir yerlerde her zaman bir kazanç vardır, teşekkürler Tom.”

 

Victoria Canal, sözlerine "Tüm ciddiyetimle söylüyorum çocuklar, Tom (Cruise) saygılı ve cesaretlendirici bir insan ve akıl hocasından başka bir şey olmadı. Tıpkı Chris Martin, babam, müzik öğretmenlerim ve hayattan çok şey öğrenmiş diğer bilge insanlar gibi. Ve yine, benden çok farklı olan her türlü insanla arkadaşım. Hayatın size bu öğretmenleri getirmesine açıksanız çok şey öğrenirsiniz. Eğer bilmiyorsanız, Victoria, Chris'in çırağı! Tamam, son olarak bu fırsatı değerlendirip turneye çıktığımı ve 2 yeni şarkım olduğunu söyleyeceğim. Eğer burada yeniyseniz, keyfini çıkarın" diye devam etti.

 

GÖREVİMİZ: PARİS OLİMPİYATLARI

 

Adrenalin tutkusu ve sinemaya olan sevgisiyle bilinen Hollywood'un ünlü ismi Tom Cruise'un Paris Olimpiyatları'nın kapanış töreninde şaşırtıcı bir gösteriye imza atacağı ortaya çıktı. 62 yaşındaki oyuncunun, kapanış töreninde unutulmaz bir gösteriye imza atacağı açıklandı. People'ın haberine göre, Cruise, aylardır 11 Ağustos'taki Paris Olimpiyatları'nın kapanış töreninde, paraşütle atlama gösterisi yapmak için hazırlanıyor.

 

Olimpiyat Oyunları 2028 yılında, Los Angeles'ta düzenlenecek. 2028 Olimpiyat Oyunları'nın ev sahibi şehre teslim edileceği sırada, Cruise Fransa Stadyumu'nun tepesinde gösterisine başlayacak ve stadyumun sahasına iniş yapacak.