Varsapp İle Eşyalarını Kiraya Ver, Para Kazan!

Hey haydi gelin sizleri Türkiye’de benzeri olmayan bir uygulama ile tanıştıralım.

 

 

 

2020 Mayıs ayı itibari ile alışagelmiş tüketim çılgınlığının paralel evrende gerçekleşecek kadar bir mükemmelliğe kapitalizmin ihtiyacın yoksa bile varmış dürtüsüne dur demek adına hayata geçen bu girişim olduğun yerde neye ihtiyaç duyuyor isen satın almadan ihtiyacın kadar kullanabileceğin güvenli bir sistem oluşturdu.

 

Varsapp nedir? Nasıl bir süreç işliyor?

 

Zeynep Eliçin ve Hande Sevinç tarafından iki sene önce kurulan eşya kiralama platformu Varsapp, İpek Şimşek, Oğulcan Berke Yitük, Havva Duran, Umay Kırca ile süreçlerine son sürhat devam ediyorlar. Kişilerin ve markaların günlük eşyalarını güvenli bir şekilde kiraya vererek para kazanacağı ve ihtiyaç duyulan eşyaların kiralanabileceği bir platform. Yurt dışında başarılı örnekleri bulunan kiralama sistemini Türkiye’ye getiren girişimciler, eşyaları daha güvenli bir şekilde kişiden kişiye ve markadan kişiye eşya kiralama sigortası ile koruyor, ücretsiz bir şekilde özel kurye kullanıcılara ulaştırıyor. Kiralama süresi bittiğinde ise adresten geri alıyor. Girişimin en önemli ve cezbedici kısmı su tüketimi ve atık oranını minimum seviyeye çektiği için dünyayı daha yaşanabilir hale getirip sürdürülebilirliğine büyük oranda katkı sağlamakta. 11.000’den fazla kullanıcı kapasitesi ile günden güne büyümekte olup, kurumsal markalar ile gerçekleştirdiği iş birlikleri sonrasında Vestel ve Migros gibi şirketlerin de ürünleriyle birlikte bünyesinde 3.000’den fazla ürün bulundurmakta. 

 

 

Genç Girişimcilere Girişimcilik Ekosisteminden Büyük destek!

 

Eşi benzerine rastlanmayan bir platformun etkileri startup dünyasında büyük ses getiriyor. Olduğu yerde kendisini ayırt edici bir çok özelliği içinde barındıran Varsapp son zamanlarda katıldığı programlarda adından söz ettiriyor. MediaMarkt Startup Challenge’da diğer katılımcılar arasından ikincilik elden eden Varsapp, Endeavor ve Google iş birliğiyle gerçekleşen AccelerateX Growth programına kabul aldı. Aynı zamanda Migros’un MigrosUp programına seçilen girişimlerden biri olan oldu.

 

 

 

Varsapp, eşya kiralama platformu olmasının yanı sıra İhtiyacınVarsa podcast kanalı ile ekosisteme de sosyal fayda sağlıyor.

 

 

Sizler de incelemek isterseniz linke aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

https://www.varsapp.com/