Usta Oyuncu Semra Dinçer'den Yeni Film Projesi

Kuzey Güney dizisindeki performansıyla akıllara kazınan usta oyuncu Semra Dinçer Bosna Kültür Bakanlığı Destekli Majka (Anne) filminde rol aldı. 

 

Kuzey Güney dizisindeki performansıyla akıllara kazınan usta oyuncu Semra Dinçer Bosna Kültür Bakanlığı Destekli Majka (Anne) filminde rol aldı. Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Handan Tekinoğlu karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ardından rol aldığı Emanet, İstanbullu Gelin, Vuslat gibi dizilerle kariyerinde zirveye çıkan ünlü oyuncu Semra Dinçer Bosna Kültür Bakanlığı Destekli Majka (Anne) filminde rol aldı. 

 

Kültür bakanlığı destekli film için Saraybosna’ya giden Dinçer, filmde savaş sırasında yaşadıklarını hiç konuşmayarak içine atan bir anneyi canlandırıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Bosna Hersek savaşı ile ilgili belgesel filmleriyle dünyanın sayısız  ülkesinden en iyi belgesel ödüllerini toplayan ve Geçmişteki Sır filmiyle ilk uzun metraj deneyimini yaşayan Raşit Görgülü yer alıyor. Yapımcılığını Amira Kudumovic'in yaptığı film, festival yolculuğunun ardından Bosna Hersek ve Türkiye’de vizyona girmeyi planlıyor. Semra Dinçer’e filmde bir çok Bosna Hersekli oyuncu eşlik ediyor. 

 

Semra Dinçer