Uriel Salnaitis Ve Ayşen'den Sürpriz Düet!

Geçtiğimiz hafta yayınlanan sözleri Ünal Narçın ve Aşık Yener'e ait olan Emel Sayın'ın unutulmaz şarkısı Kız Sen İstanbul'un Neresindensin şarkısını yayınlayan ve gelecek ay Fenerbahçe'ye özel olarak müziğini bestelediği sözleri Ali Zorlu'ya ait Fenerbahçe marşı ile yoğun ve başarılı bir yaz sezonu geçiren ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda gelecek haftalarda Almanya'da ortak konser vermeye hazırlandığı şarkıcı dostu Ayşen ile ikinci albümünde yayınlanacak yeni düet şarkısının müjdesini sevenlerine verdi. 

 

Geçtiğimiz hafta yayınlanan sözleri Ünal Narçın ve Aşık Yener'e ait olan Emel Sayın'ın unutulmaz şarkısı Kız Sen İstanbul'un Neresindensin şarkısını yayınlayan ve gelecek ay Fenerbahçe'ye özel olarak müziğini bestelediği sözleri Ali Zorlu'ya ait Fenerbahçe marşı ile yoğun ve başarılı bir yaz sezonu geçiren ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda gelecek haftalarda Almanya'da ortak konser vermeye hazırlandığı şarkıcı dostu Ayşen ile ikinci albümünde yayınlanacak yeni düet şarkısının müjdesini sevenlerine verdi. 

 

uriel salnaitis ve aysen den duet projesi

 

Sözleri Ayşen yazacak!

 

uriel salnaitis ve aysen den surpriz duet projesi

 

Yoğun bir sezon geçiren ve konserler ile yeni albüm çalışmalarını aynı anda yürüten ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis yaptığı açıklamada "Çok yoğun bir yaz sezonu geçiriyoruz. Geçtiğimiz hafta bildiğiniz gibi  sözleri Ünal Narçın ve Aşık Yener'e ait olan Emel Sayın'ın unutulmaz şarkısı Kız Sen İstanbul'un Neresindensin şarkısını kendi soundumuzla yeniden yorumlayarak sevenlerimizin beğenisine sunduk. Şuan sosyal medyada çok iyi bir dinlenme oranımız var. Kısa sürede büyük ilgi gördük bu şarkıyla. Bununla beraber Fenerbahçe marşı için son dokunuşlarımızı yapıyoruz. Bu marşın sözleri Ali Zorlu'ya ait. Müziğini ben yapıyorum. Çok yakında stadlarda dinlenen vazgeçilmez marşlardan biri olacak bunun sözünü verebilirim. Fenerbahçe marşı ile birlikte ikinci albüm için de çalışmalarımız sürüyor. Kendi müzik şirketim Uriel Prodıuctions'tan çıkaracağımız yeni albümde sanatçı dostum Ayşen ile bir düet projemiz olacak. Bu projede 90'lı yıllara damga vurmuş bir İngilizce şarkıya Ayşen Türkçe sözler yazdı. Ayşen ile gelecek hafta Almanya'da birlikte bir konser vereceğiz. Kendisi de yeni albümünü benim şirketimden çıkaracak. Yani çok iyi projelerle ve kuşakların bıkmadan dinleyeceği bomba gibi albümlerde yakında dinleyicilerle buluşacağız. Mutluyuz, gururluyuz" ifadelerini kullandı. 

 

İşte Uriel Salnaitis'in yaptığı o paylaşım;

 

uriel salnaitis ve aysen den duet projesi