Uraz Kaygılaroğlu'nun Etekli Paylaşımı Sosyal Medyada Yoğun İlgi Gördü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Instagram sayfasından yaptığı etekli paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Instagram sayfasından yaptığı etekli paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Instagram sayfasından yaptığı etekli paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Etekli pozu sosyal medyada gündem oldu!

 

Cem Yılmaz ve Nilperi Şahinkaya ile birlikte İskoçya'ya giden Uraz Kaygılaroğlu, kiltle objektif karşısında poz verdi. Çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan esprili bir notla paylaşan ünlü oyuncu, "Kayseri'ye geldik, bir mantı yemeyeceğiz mi?" ifadelerini kullandı. Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, ünlü komedyen Cem Yılmaz ve Nilperi Şahinkaya ile birlikte İskoçya'ya gitti. Tatilinden kesitler yayınlayan Uraz Kaygılaroğlu, İskoç erkeklerinin giydiği kiltle poz verdi. Çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan 35 yaşındaki oyuncu, paylaşımına esprili bir not düştü. Ünlü isim, gönderisinde "Kayseri'ye geldik, bir mantı yemeyeceğiz mi?" ifadelerini kullandı. Kaygılaroğlu'nun paylaşımı, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.

 

İşte o paylaşım;

 

uraz kaygilaroglu nun etekli pozu sosyal medyada gundem oldu