Uraz Kaygılaroğlu'ndan Ebru Şancı'nın Slip Mayo Eleştirisine Cevap! Ne Yaptı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde canlandırdığı karakterlerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ebru Şancı'nın kendisi hakkında yaptığı "Kurban olayım slip mayo giymesinler. Mal beyanı gibi. Çöpe atsınlar" eleştirisine cevap verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde canlandırdığı karakterlerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ebru Şancı'nın kendisi hakkında yaptığı "Kurban olayım slip mayo giymesinler. Mal beyanı gibi. Çöpe atsınlar" eleştirisine cevap verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ebru Şancı'nın kendisi hakkında yaptığı "Kurban olayım slip mayo giymesinler. Mal beyanı gibi. Çöpe atsınlar" eleştirisine cevap verdi. 

 

Yorumlara kayıtsız kalmadı!

 

Eski manken Ebru Şancı, Uraz Kaygılaroğlu'nun Bodrum tatilinde giydiği slip mayosu ile ilgili eleştirilerde bulundu. Yorumlara sessiz kalmayan Kaygılaroğlu sosyal medya üzerinden göndermeli şekilde böyle yanıt verdi. 'Kocam başka kadınlarla para karşılığı yemek yiyebilir' açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düşen Alparslan Öztürk ile evli olan eski manken Ebru Şancı, canlı yayında Uraz Kaygılaroğlu'nun slip mayosunu eleştirince tekrardan gündeme geldi. Ebru Şancı eşiyle ilgili konuşmasında "Hem yemek yesin hem de kadınlarla sohbet etsin. Paranın yüzü sıcaktır her şeyi göze almışsındır. Parayı hesabında gördükten sonrasına karışmayacaksın" demişti. Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun, Kaan Yıldırım ve Cem Yılmaz ile yaptığı Bodrum tatilindeki slip mayolu fotoğraflarına da sessiz kalmadı. Son olarak Üç Kuruş ve Erşan Kuneri dizilerinde oynayan sevilen oyuncu Uraz Kaygılaroğlu Bodrum tatilinde giydiği slip mayosuyla sosyal medyada binlerce yorum almıştı. Ebru Şancı, Kaygılaroğlu'nun mayosu ile ilgili "Kurban olayım giymeyin, mal beyanı gibi! Çöpe atın, yakın…" yorumlarında bulundu. Yorumlara sessiz kalmayan Kaygılaroğlu slip mayosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

 

İşte o paylaşım;

 

uraz kaygilaroglu slip mayo yorumlarina kayitsiz kalmadi