Ünlü Oyuncu Selahattin Taşdöğen Akbil Basmadan Metrobüse Binmek İstedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen, önceki gün Mecidiyeköy Metrobüs istasyonunda metrobüse biletsiz binmek isteyince çıkan tartışma ile karakolluk oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen, önceki gün Mecidiyeköy Metrobüs istasyonunda metrobüse biletsiz binmek isteyince çıkan tartışma ile karakolluk oldu. Ekranların duayen isimlerinden ünlü oyuncu Selahattin Demirdöğen, geçtiğimiz gün İstanbul Mecidiyeköy Metrobüsünde güvenlikle tartıştı.

 

Sözlü tartışmanın büyümesi sonucu ünlü isim soluğu, karakolda aldı. Asistanı ve kızı ile birlikte metrobüse binmek isteyen ünlü oyuncu, elinde bagajı olduğu için metrobüse turnike olmayan yerden geçmek istedi. Güvenlik görevlisine akbil bastığını söylemesine rağmen basmadığını iddia etmeleri sonucunda sözlü tartışma büyüdü. Güvenlik görevlisi, vermiş olduğu ifadede akbilsiz geçiş yapmasından dolayı uyardıklarını uyarıları karşısında

 

"Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben halkın sanatçısıyım. Seni işinden ederim." yanıtını aldıklarını ileri sürdü. Ünlü ismin asistanı Alaattin Dumanoğlu ise güvenlik görevlilerinin saygısız konuşmasından dolayı bir olay yaşandığını ve tartışma esnasında gözlüğü ile telefonunun kırıldığını iddia etti. Açılan soruşturma ise takipsizlik ile sonuçlandı.

 

selahattin tasdogen metrobus