Ünlü Oyuncu Murat Daltaban'den Yeni Keşfedilen Parazit Türleri İçin İlginç Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren Arıza dizisinin "Muzaffer" amcası ünlü oyuncu Murat Daltaban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Prof. Dr. Ali Ocak'ın yaptığı "yeni parazit türleri keşfettik" açıklamasına yorumlarda bulunurken, dikkat çeken göndermeler yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren Arıza dizisinin "Muzaffer" amcası ünlü oyuncu Murat Daltaban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Prof. Dr. Ali Ocak'ın yaptığı "yeni parazit türleri keşfettik" açıklamasına yorumlarda bulunurken, dikkat çeken göndermeler yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Murat Daltaban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Prof. Dr. Ali Ocak'ın yaptığı "yeni parazit türleri keşfettik" açıklamasına yorumlarda bulunurken, dikkat çeken göndermeler yaptı.

 

Parazit bizim işimiz! 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Prof. Dr. Ali Ocak'ın "OMÜ Veteriner Fakültesi Su Ürünleri Hastalıkları Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Gökmen Zafer Pekmezci, dünyada ilk kez 4 yeni parazit türü keşfettikleri söyleyerek, "Keşfettiğimiz bu yeni parazit türleri çok önemli bir bilimsel dergide de yayınlandı" açıklamasına yanıt veren ünlü oyuncu Murat Daltaban "Tebrik ederim ama şu lafı da etmeden geçemiycem; parazit ararsan en çeşitlisini bulursun bu yörede, parazit bizim işimiz. Türden türe rengarenk, bir hazine bu toprak" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım,