Ünlü Ä°talyan Manken Bianca Balti Kansere Yakalandı!

Manken Bianca Balti, Instagram hesabından “Üçüncü evrede olan yumurtalık kanserine yakalandığını” açıkladı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Yumurtalık kanserinin üçüncü evresi, tümörlerin karın boÅŸluÄŸuna ulaÅŸması ve lenf bezlerini sarması anlamına geliyor. Bir baÅŸka deyiÅŸle, yakın tüm organlara sıçrayarak metastaz yapmış oluyor.  Tüm bu geliÅŸmeler karında sürekli ÅŸiÅŸkinlik hissi yaratıyor. Ayrıca fiziki olarak da ÅŸiÅŸkinlik oluÅŸuyor.

 

Bianca Balti başına gelenleri ÅŸöyle anlattı: “Geçen Pazar günü karnımdaki acı nedeniyle hastaneye gittim. Muayeneden sonra üçüncü evre yumurtalık kanseri olduÄŸumu bidirdiler.” Mankenin bu açıklaması, 1,5 milyon takipçisinde ÅŸok etkisi yarattı. Balti hastanedeki görüntülerinden birkaçını da paylaÅŸtı: “Korku, acı, gözyaşı ama aynı zamanda sevgi, umut, kahkaha ve güç dolu bir hafta yaÅŸadım.”

 

Gerçekte Bianca Balti’nin kanserle mücadelesi 2 yıl önce baÅŸladı. 2022 Aralık’ında peÅŸpeÅŸe iki kez bıçak altına yattı. Çünkü hem göÄŸüs, hem de yumurtalık kanseri riski belirlenmiÅŸti. Åžöyle diyor: “Hasta deÄŸildim ama bir gün kansere yakalanma olasılığının çok yüksek olduÄŸunu biliyordum. Kendimi psikolojik olarak hazırlamaktan baÅŸka çarem yoktu.”

 

Ve ÅŸimdilik son cümleleri: “Önümde uzun bir yolculuk var. Ama bu hastalığı yeneceÄŸime inanıyorum.”