Ünlü İsimlerin Ritüellerini Sizin İçin Derledik! Çok Şaşıracaksınız!

Başarılı İsimlerin Vazgeçemediği  Ritüelleri ve Günlük Rutinleri

 

 

 

 

Bill Gates

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, her gün bir saatini koşu bandında egzersiz yaparak geçiyor.

 

Ludwig Van Beethoven

Ünlü müzisyen Beethoven, gün doğarken uyanıp kahvaltıda sadece kahve tüketiyordu ve gün içerisinde sık sık duş alıyordu. Yeni fikirlerini kaydetmek için yanında her zaman not defteri ve kalem taşıyordu.

 

Richard Branson

Virgin Şirketler Grubu'nun CEO'su Richard Branson, her sabah 5'te kalkıyor. Branson, erken kalkıp zamandan tasarruf ettiğini ve işten önce motive olduğunu söylüyor.

 

Sara Blakely

Amerikalı iş kadını Sara Blakely, evinin iş yerine çok yakın olmasına rağmen bazı sabahlar işe gitmeden önce bir saat araba yolculuğu yaptığını ve araba sürerken daha üretken olduğunu söylüyor.

 

David Lynch

Ünlü yönetmen David Lynch, öğlen iki buçukta aynı restoranda yemek yiyor. Yemekten sonra bol şekerli kahve tüketip her gün çikolatalı milkshake içiyor. Kan şekeri tepe yaptığı noktada aklına yaratıcı fikirler geldiğini söylüyor.

 

Ernest Hemingway

Başarılı yazar Ernest Hemingway, yazı yazmadan önce bir düzine kurşun kalem açıyordu ve her zaman  sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yazı yazmaya başlıyordu.

 

Sigmund Freud 

Psikanalizin babası sayılan Sigmund Freud, her sabah güne saat 7'de kahvaltı yaparak başlıyıp kahvaltıdan sonra her sabah berbere sakalını kestiriyordu. Öğlenleri tam birde yemek yiyordu ve yemek esnasında konuşulmasından hiç hoşlanmazdı. Öğle yemeğinden sonra mutlaka yürüyüş yapıyordu yürüyüş esnasında düşünmeyi seviyordu. Günde yirmi adet puro içiyordu.

 

Jennifer Aniston 

Ünlü oyuncu Jennifer Aniston, her sabah 4.30'da güne başlayıp 20 dakikalık bir meditasyon yapıyor.

 

Nikola Tesla

Alternatik elektrik akımını bulan Tesla, çalışırken tüm perdeleri kapatıyordu. Her gün mutlaka yürüyüş yapıyor ve bir kadeh viski tüketiyordu.

 

Benjamin Franklin

Her sabah saat 5'de uyanıp ayna karşısında kendisine ''Bugün ne yapacağım?'' sorusunu soruyordu.

 

Winston Churchill

Her sabah kahvaltısını yatağında yapıyor ve öğlene kadar yatağından çıkmıyordu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Etiketler: