Ünlü Deprem Araştırmacısı Yeni Deprem Açıklaması Yaptı!

Hollandalı ünlü deprem araştırmacısı Frank Hoogerbeets'in deprem araştırma merkezi Ditrianum, Twitter sayfasından yayınladığı deprem açıklamasında korkuttu. 

 

Hollandalı ünlü deprem araştırmacısı Frank Hoogerbeets'in deprem araştırma merkezi Ditrianum, Twitter sayfasından yayınladığı deprem açıklamasında korkuttu. Uzaydaki gezegen hareketlerinden yola çıkarak deprem tahmini yapan ve söyledikleri genellikle doğru çıkan ünlü deprem araştırmacısı Frank Hoogerbeets'in deprem araştırma merkezi Ditrianum'dan yapılan yeni açıklama kamuoyunda endişe yarattı. 

 

Yeni büyük bir deprem bekliyoruz! 

 

Hollandalı ünlü deprem araştırmacısı Frank Hoogerbeets'in deprem araştırma merkezi Ditrianum'dan yapılan açıklamada "Yeni büyük bir sarsıntı için beklemedeyiz. Her an olabilir fakat nerede olacağını maalesef bilemiyoruz. Fakat zamanlama kritik yani eğer deprem bölgesinde yaşıyorsanız lütfen deprem planlamanızı yapın. En son yayınladığımız ekteki hava durumu raporunu inceleyin, eğer halen yapmadıysanız." ifadelerini kullanan ünlü deprem araştırmacısının bağlı bulunduğu kuruluş, bu açıklaması ile kamuoyunda endişe yarattı. 

 

İşte Frank Hoogerbeets'in deprem araştırma merkezi Ditrianum'un yaptığı o sondakika deprem açıklaması;