Uğur Aslan Deprem İle İlgili Konuşurken Gözyaşlarını Tutamadı!

Son dönemde Yargı dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Uğur Aslan, önceki gün Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olurken, deprem bölgesi ile ilgili konuşurken gözyaşlarını tutamadı. 

 

Son dönemde Yargı dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Uğur Aslan, önceki gün Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olurken, deprem bölgesi ile ilgili konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Uğur Aslan, önceki gün Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olurken, deprem bölgesi ile ilgili konuşurken gözyaşlarını tutamadı. 

 

Hatay'daki depremde 11 yakınını kaybetmişti!

 

Uğur Aslan deprem sonrası yaşananlara sitem ederken, kaybeden akrabaları için türkü söyledi gözyaşları sel oldu Şarkılar Bizi söyler bu hafta deprem özel bölümü ile ekrana geldi. Programa Uğur Aslan, Kalben ve Hamdi Alkan konuk oldu. Hatay Antakya'da deprem nedeniyle 11 yakınını kaybettiğini söyleyen Uğur Aslan türküler söyledi. İzleyenlerin boğazı düğümlendi.