Uğur Aslan'dan Esprili Yargı Dizisi Açıklaması! 'Ceylin Ve Ilgaz İle İlgilenmekten Aşk Yaşayamıyorum!'

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Uğur Aslan önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken yaptığı Yargı dizisi açıklamasıyla dikkat çekti. 

 

Uğur Aslan, Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi hakkında konuştu. Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) ve Pınar Deniz'in (Ceylin) başrolde yer aldığı, üçüncü sezonuyla da reyting rekorları kıran yapımda 'Eren Komiser' karakterini canlandırıyor.  51 yaşındaki oyuncu, Uğur Aslan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. İş toplantısından çıktığını belirten oyuncu, "Sahne işlerimle ilgili toplantı yaptık. 'Afara' müzikali devam ediyor. Seyircinin ilgi ve alakası çok güzel. Ben de mutlu oluyorum onların sayesinde" dedi.

 

Milliyet gazetesinden Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Hatay başta olmak üzere birçok ilimizde ağır yıkımlara neden olmuştu. Uğur Aslan, 11 aile üyesini depremde kaybederek zor günler yaşamıştı. Şu sıralar Hatay'a gidip geldiğini belirten ünlü isim , "100. yıl köy projemiz var. Yakın zamanda bu projenin lansmanıyla ilgili Hatay'a gideceğim. 6-7 gönüllü arkadaşım bir araya gelerek ciddi bir bütçe oluşturdular. Jandarma Asayiş Vakfı sağ olsun bizlere Mustafa Kemal Üniversitesi Kampüsü içerisinde arazi tahsis etti. O arazinin içerisinde hem eğitim devamlılığı sağlanacak hem de insanların geçici olarak barınabileceği ve üretimin devam edeceği bir yaşam alanı inşa edilecek. Yakın zamanda daha detaylı bir şekilde sizlerle paylaşacağız" şeklinde konuştu. Hatay toparlanmaya çalışıyor. İnsanların sosyal yaşam alanlarının oluşturulabilmesi için yöneticilerle sürekli iletişim halindeyiz. Kolay değil, takdir edersiniz ki büyük bir yıkım oldu. Ben Hatay aşığı bir insanım, çocukluğum gençliğim hep orada geçti. İnsanlar beni gördüğünde gelip içini döküyor, dertleşiyoruz. Manevi anlamda da yanlarında olmaya çalışıyorum.

 

Eren Komiser karakterine hayat verdiği Yargı dizisiyle ilgili soruları cevaplayan Aslan, "Çok şükür harika gidiyor. Ceylin ve Ilgaz'la ilgilenmekten ben aşk yaşayamıyorum, ben tam patates oldum" şeklinde esprili bir açıklamaya imza attı.

 

"Fanlar 'Ilgaz ve Ceylin artık mutlu olsun' şeklinde sosyal medyada yorum yapıyorlar. Bununla ilgili sizin düşünceleriniz neler?" sorusu üzerine oyuncu, "Sosyal medyayı çok takip etmiyorum ama biliyorum ki herkes mutlu olunca seyirci bu durumdan sıkılacak, çatışma olması daha diri tutar izleyeciyi" ifadelerini kullandı.



Etiketler: