UFO'lar Uzaylı Mı Yoksa Eski Dünya Uygarlığının Günümüze Ulaşmış Teknolojisi Mi? Çarpıcı İddia!

ABD’de Harvard Üniversitesi’nde fizik profesörü olarak görev yapan ve 2017’de güneş sisteminden, dolayısıyla da dünyamıza da pek de uzak sayılmayacak gelip geçen “Oumuamua” (Hawai dilinde “İzci” veya “Uzaklardan gelip geçen yolcu” anlamına geliyor) gök cisminin uzaylı teknolojisinin bir ürünü olduğunu iddia eden Prof. Dr. Avi Loeb çılgın bir teori daha ortaya attı: “UFO’lar uzaylıların araçları değil, dünyamızda çok eski bir uygarlığın serseri mayın gibi uzayda dolaşan kalıntıları.”

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Loeb’e göre son buzul çağından önce, deniz seviyesinin günümüze göre çok daha düşük, kara parçalarının çok daha büyük olduğu çağlarda ileri teknolojiye sahip bir uygarlık vardı.

 

Şöyle diyor:

 

“Sonra küresel ısınma ortaya çıktı. 252 milyon yıl önce endüstriyel bir kirlenme teknolojide son derece ileri olan uygarlığı yok etti. Bu uygarlığın tüm kalıntıları jeolojik aktiviteler ve dünyamıza düşen meteorların yol açtığı kalıcı hasarlar sonucu ortadan kalktı.”

 

Loeb, tüm izleri yok olmuş bu uygarlığın uzay mühendisliği gibi çok ileri teknolojiler geliştirmiş ve uzay araçlarını yörüngemize, hatta yıldızlar arası bölgeye göndermiş olabileceğini düşünüyor. Ona göre, son bir yüzyılda bizim uygarlığımız dünyanın yörüngesine binlerce uydu gönderebildiyse, bizden daha ileri bir uygarlık hiç kuşkusuz çok daha ileri teknoloji ürünü uydularla uzayın keşfine kalkışmış olabilir.