Uber Türkiye'de Yeniden Faaliyete Geçti!

BiTaksi, Ä°BB Taksi gibi uygulamalarla beraber Türkiye'de taksi çağırma uygulaması olarak pazarda güçlü bir rakip olan Uber, kendisine uygulanan eriÅŸim engelinin mahkeme kararıyla bugün resmen kaldırıldığını açıklarken, Türkiye'de yeniden faaliyete geçtiÄŸini açıkladı. 

 

BiTaksi, Ä°BB Taksi gibi uygulamalarla beraber Türkiye'de taksi çağırma uygulaması olarak pazarda güçlü bir rakip olan Uber, kendisine uygulanan eriÅŸim engelinin mahkeme kararıyla bugün resmen kaldırıldığını açıklarken, Türkiye'de yeniden faaliyete geçtiÄŸini açıkladı. Bir dönem taksicilerle, VIP taşımacılığı yapan servislerin birbirlerine girmesine neden olan taksi çağırma uygulaması Uber, kendisine uygulanan eriÅŸim engelinin mahkeme kararıyla bugün resmen kaldırıldığını açıklarken, Türkiye'de yeniden faaliyete geçtiÄŸini açıkladı.

 

Twitter'da Uber'in resmi sayfasından yapılan açıklamada "Uber’e Türkiye’de uygulanan eriÅŸim engeli mahkeme kararına uygun olarak bugün itibariyle resmen kaldırıldı! Tüm Ä°stanbullular’a tekrar merhaba!" ifadeleri kullanıldı. 

 

Ä°ÅŸte o açıklama;



Etiketler: