Twitter'da Kullanıcılar Cilt Bakımında En Güvenilir Youtuber'ları Seçtiler!

Twitter'da kullanıcılar yapılan bir ankette cilt bakımı konusunda en güvenilir Youtuber'ları belirlerlerken, ankete göre kullanıcılar için en güvenilir isimler Görkem Karman, Çisem Çakır (Naturally Serein), Yağmur Vardar, ve Nihan Güzel (Niyans) oldular. 

 

Twitter'da kullanıcılar yapılan bir ankette cilt bakımı konusunda en güvenilir Youtuber'ları belirlerlerken, ankete göre kullanıcılar cilt bakımı konusunda en güvenilir isimler olarak Görkem Karman, Çisem Çakır (Naturally Serein), Yağmur Vardar, ve Nihan Güzel (Niyans) oldular. Yaptıkları yayınlarda güzellik ve makyaj konusunun yanı sıra cilt bakımı, saç bakımı, saç modelleri gibi güzelliğin hemen her dalıyla alakalı kaliteli içeriklerle üreten Youtuber'lar Görkem Karman, Çisem Çakır, Yağmur Vardar, ve Nihan Güzel gibi ünlü sosyal medya fenomenleri başarılarının karşılıklarını Twitter'da kullanıcıların kendileri haklarında kullandıkları cümlelerle almış gibi gözüküyorlar. 

 

Twitter'daki kullanıcılara göre Çisem Çakır, Görkem Karman, Yağmur Vardar, ve Nihan Güzel cilt bakımı konusunda en güvenilir isimler olurlarken, haklarında kullanıcılar bir çok olumlu yorumlar yaptılar. 

 

İşte o yorumlar,