Tuzak Gülce Komiser Yağmur Özbasmacı Mermer Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Tuzak dizisi Gülce Komiser Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir? TV8'de 19 Ekim 2022 Çarşamba günü yayın hayatına başlayan Tuzak dizisinde canlandırdığı Gülce Komiser karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Yağmur Özbasmacı Mermer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Tuzak dizisi Gülce Komiser Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir? TV8'de 19 Ekim 2022 Çarşamba günü yayın hayatına başlayan Tuzak dizisinde canlandırdığı Gülce Komiser karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Yağmur Özbasmacı Mermer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

tuzak dizisi gulce komiser yagmur ozbasmaci mermer kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Tuzak dizisi Gülce Komiser Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir?

 

Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir? Yağmur Özbasmacı Mermer 14 Temmuz 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüzde 30 yaşındadır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Onur Mermer ile evlidir. Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih – Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Daha önce Deniz Yıldızı, Beni Affet, Tutsak, Bir Umut Yeter, Leke, Benim Adım Melek, Elbet Bir Gün gibi yapımlarda rol almıştır. Yengeç burcudur. Instagram'da yagmurozbasmacimermer ismiyle paylaşımlarına devam eden Yağmur Özbasmacı Mermer'in bu mecrada 147K takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Renda Güner menajerliğinde sürdürmektedir.