Turbo Turabi Çamkıran Adem Kılıçcı Kavgasında Yeni Gelişme! Çamkıran Meydan Okudu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Turbo Turabi Çamkıran Adem Kılıçcı'yla olan kavgasına devam ederken, Twitter sayfasından yaptığı çağrıda Kılıçcı'ya meydan okuyarak dövüş teklif etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Turbo Turabi Çamkıran Adem Kılıçcı'yla olan kavgasına devam ederken, Twitter sayfasından yaptığı çağrıda Kılıçcı'ya meydan okuyarak dövüş teklif etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Turbo Turabi Çamkıran Adem Kılıçcı'yla olan kavgasına devam ederken, Twitter sayfasından yaptığı çağrıda Kılıçcı'ya meydan okuyarak dövüş teklif etti. 

 

Gel dövüşelim!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Adem Kılıçcı'ya hitaben "Teneke Dolmacı Güzeli BOK SÖR. Zamanında sahibin Acun abi beni zorla susturduğunda yalandan maç teklifi yapmıştın. Hadi kabul et kafese çıkalım. Mma federasyonumuz ve abim Muay Thai federasyonu başkanı organize edicek her şeyi. Sen gelip dayağını yiyip gideceksin! Kabul et! Dopingli teneke dolmacı güzeli. Ne kadar korkak olduğunu çok iyi biliyoruz. Anca güvenli alanda veya birileri aradayken erkeksin sen. Otobüste kafa attığımda altına etmiştin. Atakan arkadan g*tünü tekmelediğinde kancık bir it gibi kuyruğunu kıstırıp uzaktan havlamıştın" ifadelerini kullanan Çamkıran sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

turbo turabi camkiran dan adem kilicci ya dovus cagrisi meydan okudu