Turabi Çamkıran Turbo Turabi'den Acun Ilıcalı'ya Survivor Yorumcusu Önerisi! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Turabi Çamkıran namı diğer Turbo Turabi, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı'ya Survivor 2023 için Survivor yorumcusu için önerilerde bulunurken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Turabi Çamkıran namı diğer Turbo Turabi, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı'ya Survivor 2023 için Survivor yorumcusu için önerilerde bulunurken sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Turabi Çamkıran namı diğer Turbo Turabi, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı'ya Survivor 2023 için Survivor yorumcusu için önerilerde bulunurken sosyal medyada gündem oldu.  

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2023 için yorumcu önerileri hakkında "Acun abinin acilen Survivordan anlamayan cahil yorumcular yerine sosyal medyada Survivor hakkında yorum yapan sayfaların yöneticilerini getirmeli. O cahil yorumculardan daha mantıklı konuşurlar ve daha çok izlenir. Hem sosyal medyada da coştururlar.Çok güzel fikir" ifadelerini kullanan Çamkıran sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

turbo turabi den acun ilicali ya survivor yorumculari hakkinda oneri