Turabi Çamkıran Sınırları Zorluyor! Havuzda Kadınlarla..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran eski Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bu kez sınırları zorladı. Peki ne yaptı? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran eski Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bu kez sınırları zorladı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan eski Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bu kez sınırları zorladı. Peki ne yaptı? Cevaplar haberimizde..

 

Sınırları zorlayan paylaşım!

 

Bir süredir gerek Survivor paylaşımlarıyla gerekse özel yaşantısına dair yaptığı paylaşımlarla gündem olan eski yarışmacı Turabi Çamkıran Instagram'da sınırları zorluyor. Survivor Turabi son olarak havuzda kadınların kalçalarını ellerken verdiği pozları paylaştı. Survivor şampiyonu Turabi hem özel yaşantısından kesitleri paylaşması hem de Survivor ile ilgili yorumlarıyla gündemde. Kadınlarla yaptığı iddialı pozlara gelen kötü yorumlara "Başkalarının namusuna dil uzatanlar, genelde en namussuzları çıkıyor. O da ayrı bir konu. Hadi hadi tamam sizden başka namuslusu yok bu dünya da. İnandım" diyerek tepki gösteren Turabi Çamkıran sınırları zorlayan bir paylaşım daha yaptı. Turabi Çamkıran Instagram'daki yeni paylaşımında kadınlarla havuza girdiği anları paylaştı. Tanga bikini giyen kadınların kalçalarını ellerken verdiği pozları takipçilerine sunan Survivor Turabi paylaşımında "Şu an neye dokunsan senin olsaydı, neye dokunurdun? Neye dokunsam benimdir! adlı photoshoting çalışmamız" dedi. Turbo Turabi'ye takipçilerinin bir kısmı "Saçma saçma hareketler Dan Bilzerian'a mı özeniyorsun nedir yani" yorumlarında bulundu.

 

İşte o paylaşım;

 

turabi camkiran dan sinirlari zorlayan paylasim