Tuğkan Kurt Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Tuğkan Kurt kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tuğkan Kurt ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Tuğkan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Tuğkan Kurt kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tuğkan Kurt ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Tuğkan Kurt kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

tugkan kurt kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Tuğkan Kurt kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? 

 

Tuğkan Kurt kimdir? 17 Ocak 1996 tarihinde aslen Sakarya’da dünyaya gelen Tuğkan Kurt’un burcu Oğlak’tır. Eğitim hayatını Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda devam ettirmektedir. İlk dönemlerde amatör olarak 2016 yılında şarkılarını paylaşmış, kısa sürede dikkatleri üzerine çekmiştir. Dayısının müzisyen olduğunu ve anne tarafından sanat ile ilgili olduğunu dile getiren Tuğkan Kurt’un 40 civarında kendisine ait bestesi bulunmaktadır. Müzik sektöründe kalıcı olmak isteyen genç isim, İngilizce’yi ana dili gibi öğrenmek ve evrenselleşerek şarkılar yapmak ve müziğini icra etmek istemektedir. Instagram'da tugkan ismiyle paylaşımlarına devam eden ünlü şarkıcı Tuğkan Kurt'un takipçi sayısı 191K'dır. 



Etiketler: