Tuğçe Tayfur'un Evine İcra Şoku İddiası! Tayfur'dan Açıklama Geldi!

Ferdi Tayfur'un kızının alacaklılarıyla mahkemelik olduğu ve borçları nedeniyle Zekeriyaköy'deki evlerine icra geldiği öne sürüldü.

 

TV100'de yer alan habere göre; Şarkıcı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, Ağustos 2023'te Muhammet Aydın ile hayatını birleştirmişti. Ünlü çiftin alacaklılarıyla mahkemelik olduğu ve borçları nedeniyle Zekeriyaköy'deki evlerine icra geldiği öne sürüldü. Tuğçe Tayfur'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

 

İKİNCİ KEZ ANNE OLMUŞTU

 

Üçüncü evliliğini Muhammet Aydın'la yapan Tuğçe Tayfur'dan güzel haber gelmişti. Taner Şafak ile biten evliliğinden Taner Efe adında bir oğlu bulunan Tayfur, geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olmuştu. Ünlü isim, geçtiğimiz ay kızı Tuğçe Lina'ya kavuştuğunu sosyal medyadan sevenlerine duyurmuştu. Kızı için süslenen hastane odasını sosyal medya hesabından paylaşan Tayfur, "Annem hoş geldin" ifadelerini kullanmıştı.

 

Anne olmanın mutluluğunu yaşayan Tuğçe Tayfur'un evine icra geldiği konuşuluyor. İddiaya göre; kullanım için aldığı lüks aracı, araç sahibinden vekalet alarak başka bir kişiye satan Tuğçe Tayfur’un eşi Muhammet Aydın, aracın bedeli olan tutardan geriye kalan 675 bin TL’yi araç sahibine ödemedi. Araç karşılığı verdiği senetler sahte çıkan Aydın'ın, aramalara cevap vermediği öne sürüldü. Alacaklılarıyla mahkemelik olan Aydın ve Tayfur’un Zekeriyaköy'deki evine icra geldiği belirtildi. Birkaç hafta önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren Tuğçe Tayfur, karşısında icra memurlarını görünce büyük şok yaşadı. Tayfur'un, icra memurlarının eve girmesine izin vermeyince devreye jandarmanın girdiği iddia edildi.

 

SAHTE OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

 

Tuğçe Tayfur’un evden ayrılmasının ardından jandarma ve icra memurları evde işlem yaptı. Evde bulunan ve kendilerine ait olan lüks marka saatlerin de eksper tarafından incelenerek sahte olduğu öğrenildi.  Muhammet Aydın'ın alacaklılarının, Tuğçe Tayfur'un annesi Necla Nazır'a yazdıkları mesajlarda kısa sürede gündem oldu. Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, "Ben tatildeyim, annem evde. Öyle bir şey olsaydı haberim olurdu" sözleriyle icra iddiasını yalanladı



Etiketler: