TuÄŸçe Kazaz'ın Åžeriat Açıklaması Sosyal Medyada Gündem Oldu! Tepki Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü manken TuÄŸçe Kazaz, Twitter sayfasından yaptığı Åžeriat açıklaması ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü manken TuÄŸçe Kazaz, Twitter sayfasından yaptığı Åžeriat açıklaması ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken TuÄŸçe Kazaz, Twitter sayfasından yaptığı Åžeriat açıklaması ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Söylemleriyle tartışmalara sebep olan eski manken TuÄŸçe Kazaz'ın 'ÅŸeriat' açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. Kazaz, "Åžeriat temiz toplumlara gelir. Åžeriat; Allah’ın merhamet ve rahmeti, Hz. Muhammed’in ahlakı, Hz. Ömer’in adaleti, Hz. Ali’nin cesareti, Fatih’in ferasetidir. Åžeriat insanca, hakça, Allahça yaÅŸamanın formülüdür. Korkmayın biz ÅŸeytanca yaÅŸamaya çalışan bir toplumuz bize ÅŸeriat gelmez!" ifadelerini kullandı.

 

Sosyal medyadaki tuhaf paylaşımlarıyla alay konusu olan ve iktidara yakınlığıyla bilinen eski manken TuÄŸçe Kazaz bu kez de ÅŸeriat açıklamalarıyla gündem oldu. Åžeriattan övgü dolu sözlerle bahseden Kazaz, insanca yaÅŸamanın formülü olduÄŸunu savundu. Kazaz, "Korkmayın biz ÅŸeytanca yaÅŸamaya çalışan bir toplumuz bize ÅŸeriat gelmez!" dedi.

 

Kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kazaz, "Åžeriat temiz toplumlara gelir. Åžeriat; Allah’ın merhamet ve rahmeti, Hz. Muhammed’in ahlakı, Hz. Ömer’in adaleti, Hz. Ali’nin cesareti, Fatih’in ferasetidir. Åžeriat insanca, hakça, Allahça yaÅŸamanın formülüdür. Korkmayın biz ÅŸeytanca yaÅŸamaya çalışan bir toplumuz bize ÅŸeriat gelmez!" ifadelerini kullandı. Ardından bir açıklama daha yapan Kazaz paylaşımına, "Geçenlerde katıldığım Kırmızı Masa programında ÅŸeriatla ilgi fikirlerimi söylemiÅŸtim. Benim anladığım ÅŸeriat ile sizin Ä°slam’dan soÄŸutmak adına kötülediÄŸiniz ÅŸeriat bir deÄŸil" dedi.

 

tugce kazaz in seriat aciklamasi olay oldu