Tuğçe Kazaz'ın AHBAP Ve AFAD Karşılaştırmasına Ateş Püskürdü! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren eski manken Tuğçe Kazaz, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda AFAD ile AHBAP'ı karşılaştıranlara tepki gösterirken, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren eski manken Tuğçe Kazaz, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda AFAD ile AHBAP'ı karşılaştıranlara tepki gösterirken, dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren eski manken Tuğçe Kazaz, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda AFAD ile AHBAP'ı karşılaştıranlara tepki gösterirken, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Ensonhaber'in aktardığı habere göre, Eski manken Tuğçe Kazaz, sosyal medya hesabında AHBAP ve AFAD hakkında bir video paylaştı. AFAD ile Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP derneğinin karşılaştırılmasına ateş püsküren ünlü isim "Bin tane AHBAP da gelse devletin koordinasyonu olmadan kaos olur" dedi. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen eski manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz'dan AHBAP ve AFAD hakkında yeni paylaşım geldi. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim gören Miss Turkey 2021 birincisi eski manken Kazaz, Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP derneğinin AFAD ile karşılaştırılmasını doğru bulmadığını ifade etti.

 

"Bin tane AHBAP da gelse…"

 

"Devletin yapamadığını AHBAP yaptı" sözlerine sinirlenen ünlü manken "Bin tane AHBAP da gelse, bin milyon tane de AHBAP gelse AHBAP bir şey yapmıyor. AHBAP insanlardan yardım topluyor ve onları dağıtıyor." şeklinde konuştu.

 

"AHBAP ve AFAD'ı karşılaştırmak mümkün değil”

 

AHBAP ve AFAD'ı karşılaştırmanın mümkün olamayacağını anlatan Kazaz, devletin organizasyonu olan AFAD olmadan kaos çıkacağını belirtti.

 

"Allah AHBAP'dan da razı olsun”

 

AHBAP'a emekleri için teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen ünlü manken "Allah AHBAP'tan da razı olsun. Orada elini taşın altına koyan, buna emek veren herkesten razı olsun." ifadelerini kullandı.