Tuğçe Kazaz'dan Skandal Atatürk Sözleri!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem yaratmayı başaran eski manken Tuğçe Kazaz, yayınladığı videosunda Atatürk ile ilgili skandal sözlere imza attı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem yaratmayı başaran eski manken Tuğçe Kazaz, yayınladığı videosunda Atatürk ile ilgili skandal sözlere imza attı. Son dönemde gündeme dair yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren eski manken Tuğçe Kazaz, yayınladığı videosunda Atatürk ile ilgili skandal sözlere imza attı. 

 

Yayınladığı videosunda Atatürk ile ilgili "Senin eskiden ailen sana karışırdı, din sana karışırdı, inancın sana karışırdı, medeniyetin sana karışırdı. Yani senin özünü ayakta tutabilecek gerçek olan tüm argümanların, geçmiş olan argümanların ve mirasların vardı tutunabileceğin. Bunlar ortadan kaldırıldı. Bunun da tam aksi getirildi ve yayıldı batının yaşam biçimi adı altında dediğimiz bugün. Ahlak mı vardı, ahlaksızlık getirildi. Din mi vardı, dinsizlik getirildi. İnanç mı vardı, inançsızlık getirildi. Yani senin milletin, geçmişin neyin varsa ortadan kaldırıldı ve Mustafa Kemal kendisiyle birlikte yeni bir realite başlatıldı. Olan bu ondan sonra da Kemalistler doğdu." ifadelerini kullanırken, bu sözleri sosyal medyada yoğun tepki çekti. 

 

İşte o video;