Tuğba Yurt Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Tuğba Yurt kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tuğba Yurt ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Tuğba Yurt kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Tuğba Yurt kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tuğba Yurt ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tuğba Yurt ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Tuğba Yurt kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

tugba yurt kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Tuğba Yurt kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Tuğba Yurt kimdir? Tuğba Yurt, 2 Eylül 1987, Belçika'da doğdu. 2 Eylül 1987 tarihinde, babasının işi dolayısıyla ikamet etmekte oldukları Belçika'da doğan Tuğba Yurt, 8 aylıkken ailesi ile birlikte Türkiye'ye taşınmıştır. 11 yaşından itibaren Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Klasik Batı Müziği eğitimi almıştır. Şarkıcı. 2 Eylül 1987 tarihinde Belçika'da dünyaya geldi.  Küçük yaşlardan bu yana müzikle iç içe oldu. 11 yaşından itibaren Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Klasik Batı Müziği eğitimi gördü. Ayrıca Bursa Senfoni Orkestrası'nda Viyola çalmış ve yurt dışında çeşitli konserlerde farklı orkestralar ile görev yaptı. Tuğba Yurt, ilk albümünü ise 6 Aralık 2013'te çıkardı. Bu albümün çıkış parçası olan Ağır Yaralı'ya video klip çekti. 2014 yılında Doğukan Manço’nun da eşlik ettiği Sakin Ol şarkısıyla dikkat çekti. Video klipte; Ahmet Kural, Murat Cemcir ve tüm Kardeş Payı oyuncularının da yer aldı. 2 Eylül 2014 tarihinde söz, müzik ve düzenlemesi Gökhan Özen'e ait olan Aşk Sanmışız'ı kendine has yorumuyla ortaya çıktı. 2015'in yaz aylarına girerken 27 Mayıs 2015 tarihinde sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan ve daha önce yine Sezen Aksu'dan dinlediğimiz Oh Oh adlı şarkıyı piyasaya sürdü.

 



Etiketler: