Tuba Büyüküstün İle Aytaç Şaşmaz'ın Deniz Sahneleri Gündem Oldu!

Tuba Büyüküstün ve Aytaç Şaşmaz'ın cesur performanslarıyla 'Zeytin Ağacı' dizisinin ikinci sezon fragmanı büyük ilgi gördü. Sosyal medyada bu sahneler hakkında çok sayıda yorum yapıldı.

 

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz ve Murat Boz gibi isimlerin başrolünü paylaştığı 'Zeytin Ağacı' dizisinin merakla beklenen ikinci sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Tuba Büyüküstün ve Aytaç Şaşmaz'ın denizdeki cesur sahneleri öne çıktı ve sosyal medyada hızla yayıldı.

 

'Zeytin Ağacı', ikinci sezonuyla Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Fırat Tanış, Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu, Aytaç Şaşmaz, Umut Kurt ve Füsun Demirel gibi değerli oyuncuları bir araya getiriyor. 11 Temmuz'da izleyiciyle buluşacak olan yeni sezonun fragmanında, Tuba Büyüküstün ve Aytaç Şaşmaz'ın cesur sahneleri dikkat çekiyor.

 

tuba buyukustun ile aytac sasmaz in deniz sahneleri gundem oldu

 

CESUR SAHNELER GÜNDEMDE

 

Denizde geçen romantik sahnelerle gündeme gelen Tuba Büyüküstün ve Aytaç Şaşmaz, sosyal medyada konuşulan konular arasında yer aldı.

 

O ANLARA YORUM YAĞDI

 

Sosyal medya kullanıcıları, dizinin bu cesur sahnelerine 'baya cesur sahneler', 'fragman olay', 'sahneler baya heyecanlı' gibi yorumlarla tepki gösterdi.