Tuba Büyüküstün'den Akşam'ın Aşk İddialarına Sert Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Akşam gazetesinin yönetmen Cevdet Mercan ile aşk yaşıyorlar haberine ateş püskürdü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Akşam gazetesinin yönetmen Cevdet Mercan ile aşk yaşıyorlar haberine ateş püskürdü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Akşam gazetesinin yönetmen Cevdet Mercan ile aşk yaşıyorlar haberine ateş püskürdü.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Sevgili Akşam magazin.. Çok özür dilerim ama sizin saygısızlığınızdan mütevellit bu hakkı kendimde görüyorum. Delirdiniz herhalde!! Nereye saldıracağınızı şaşırdınız!! Bu kadar kolay mı insanlarla oynamak!! Biraz bir göz atın vicdanınıza hala içinde birşeyler kaldı mı diye. Çünkü vicdanınız varsa insansınızdır!!" ifadelerini kullanan Büyüküstün bu açıklamasıyla takipçilerinden yoğun destek gördü.  

 

İşte o açıklama;