Trabzonspor Denswil Transferinde Ödeyeceği Rakamı Açıkladı!

Trabzonspor Stefano Denswil ile 3+1 yıllık anlaşma imzaladığını açıklarken Kamu Aydınlatma Platformu (KAP)'a gönderdiği yazılı açıklamada sözleşme şartlarını detayları ile belirtti. 

 

Trabzonspor Stefano Denswil ile 3+1 yıllık anlaşma imzaladığını açıklarken Kamu Aydınlatma Platformu (KAP)'a gönderdiği yazılı açıklamada sözleşme şartlarını detayları ile belirtti. Son dönemde kadro çalışmalarına hız veren 2021-2022 sezonu şampiyonu Tabzonspor, Stefano Denswil ile 3+1 yıllık anlaşma imzaladığını açıklarken Kamu Aydınlatma Platformu (KAP)'a gönderdiği yazılı açıklamada sözleşme şartlarını detayları ile belirtti. 

 

Trabzonspor, Denwsil ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. TrabzonsporStefano Denswil'le 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, bordo mavili takım ile Denswil arasında 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 4 yıllık anlaşma sağlandı. Anlaşmaya göre tecrübeli oyuncuya 2022-23 futbol sezonu için 1 milyon 250 bin Euro ve 900 bin Euro imza ücreti, 2023-24 ile 2024-25 futbol sezonları için her yıl 1 milyon 250 bin Euro ve 950 bin Euro imza ücreti ödenecek. Opsiyon sezonu olan 2025-26 futbol sezonunda ise oyuncuya 1 milyon 250 bin Euro ve 450 bin Euro imza ücreti ödenecek. Oyuncunun menajerine de ayrıca, futbolcunun sözleşmesinin devam etmesi şartına bağlı olarak Denswil’e ödenecek yıllık ücretin yüzde 5’i kadar ödeme yapılacak.

 

İki transfer daha imza için geldi

 

Trabzonspor'un transfer görüşmelerine başladığı Doğucan Haspolat ile Danimarkalı Jens Stryger Larsen İstanbul'a geldi. Geçen sezon İtalya'nın Udinese takımında forma giyen serbest statüsündeki Danimarka Milli Takımı oyuncusu Jens Stryger Larsen, başkent Kopenhag'dan kalkan tarifeli uçakla İstanbul Havalimanı'na ulaştı. Kasımpaşa'da forma giyen ve yurt dışında bulunan Doğucan ise Hollanda'nın başkenti Amsterdam'dan İstanbul'a döndü. İki futbolcu da basın mensuplarının transferleriyle ilgili sorularını yanıtsız bırakarak İstanbul Havalimanı'ndan ayrıldı.