Trabzonspor, Basel Maç Gelirini AFAD’a Bağışladı!

Trabzonspor, Basel maçı biletlerinin satışından elde edilen 6 milyon 196 bin 547 TL geliri AFAD’a bağışladı. Detaylar haberimizde…

 

Trabzonspor 16 Şubat 2023’te evinde Basel’i ağırlamış, satılan bilet fiyatlarını depremzedelere bağış için kullanacaklarını açıklamıştı.

 

Bordo mavili kulüp Basel maçından elde edilen 6 milyon 196 bin 547 TL + KDV’lik bilet gelirinin deprem bölgesinde kullanılması amacıyla AFAD’a bağışladığını duyurdu.

 

Klüpten Yapılan Açıklama Şöyle:

 

Kulübümüz, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında evimizde oynadığı Basel maçı tribün ve hatıra bileti satışlarından elde ettiği tüm geliri deprem bölgesinde kullanılması amacıyla AFAD’a bağışladı.

 

Toplamda elde edilen 6 milyon 196 bin 547 TL +KDV’lik bilet geliri, Ziraat Bankası aracılığıyla depremzede vatandaşlarımızın yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek adına AFAD’a aktarıldı.

 

Bu vesileyle renk ayırt etmeksizin #HepBirlikte olduğumuzu bir kez daha gösterip biletlere ilgi gösteren tüm takımlarımızın taraftarlarına hassasiyetlerinden ötürüteşekkür ederiz

 

.

 

 



Etiketler: