Toygar Işıklı Ve Sema Ergenekon'dan Yargı Dizisi İçin Yeni Yıl Sürprizi Mesajı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Toygar Işıklı ile Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon arasında Yargı dizisi yeni yıl sürprizi hakkında konuşamalar gerçekleşti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Toygar Işıklı ile Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon arasında Yargı dizisi yeni yıl sürprizi hakkında konuşamalar gerçekleşti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Toygar Işıklı ile Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon arasında Yargı dizisi yeni yıl sürprizi hakkında konuşamalar gerçekleşti.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Işıklı "Belki de yeni yılda başka bir sürpriz de gelir, belli mi olur? Değil mi ? :)" ifadelerini kullanan Işıklı bu mesajına Sema Ergenekon'u etiketlerken, Ergenekon ise "Bence gelir" ifadeleriyle bu gönderime cevap verdi. İkili bu konuşmalarıyla Yargı dizisi için yeni yıl sürprizini açıklarlarken, sürprizin ne olduğu ise söylenmedi. 

 

İşte o paylaşım;

 

toygar isikli ile sema ergenekon dan yargi dizisi icin yeni yil surprizi mesaji