Tolga Sayışman'dan Yakışıklılık Açıklaması! 'O Eskidendi!'

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, Berfu Yenenler'in programına konuk oldu. Keyifli halleri ile gönüllere taht kuran Tolgahan Sayışman, "yakışıklılık" konusu ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

 

Arjen dizisi ile dijital bir platformda yer alan Tolgahan Sayışman, Berfu Yenenler'in YouTube'da yayınlanan programının konuğu oldu. Tolgahan Sayışman, hakkında bilinmeyenlerden de bahsetti. Programa katıldığı esnada gergin olduğu gözlemlenen Sayışman, "Hayatım boyunca böyle özellikle konuklu programlarda çok geriliyorum. Stres oluyorum, hiç alışamadım. Heyecanlanıyorum... Heyecanlı gibi durmuyorum ama yanlış bir şey yaparım korkusu beni katı hale getiriyor, haber spikeri kıvamına geliyorum." açıklamasında bulundu.

 

Berfu Yenenler'in "Türkiye'nin en yakışıklı adamı olmak nasıl bir duygu?" sorusuna cevap veren Sayışman, "Estağfurullah. O eskidendi ya kaç sene geçti. Bir sürü yakışıklı adam var. Eskiden ister istemez diyordum 'Ya iyiyim bugün' falan normal boyutlarda. Bunu hiç bir zaman hayatımın merkezine sirayet ettirmedim" yanıtını verdi.