Tolga Güleç Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Tolga Güleç kimdir? Sosyal medyada Yasemin Kay Allen ile aşk yaşadığı ortaya çıkan ünlü oyuncu Tolga Güleç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Tolga Güleç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Tolga Güleç kimdir? Sosyal medyada Yasemin Kay Allen ile aşk yaşadığı ortaya çıkan ünlü oyuncu Tolga Güleç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Tolga Güleç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

tolga gulec kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Tolga Güleç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? 

 

Tolga Güleç kimdir? Tolga Güleç 20 Eylül 1981 İskenderun doğumludur. Çukurova Üniversitesi'nde işletmeyi yarıda bırakarak Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk bölümüne girdi ve mezun oldu. Kanal D ekranında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Ahmet rolü ile tanındı. ATV'de yayınlanan Hatırla Sevgili dizisinde rol aldı. Gece Gündüz, Kırık Kanatlar, Son Çıkış, Poyraz Karayel gibi dizilerde yer aldı. Pek çok sinema filmi ve tiyatro oyununda yer aldı. Yasemin Kay Allen ile aşk yaşamaktadır.