TOGG Alabilmek İçin İki Aracını Satmıştı! Sinan Akçıl TOGG Yerine Tesla Aldı Gündem Oldu!

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'u alabilmek için iki aracını satan Sinan Akçıl Elon Musk'un sahibi olduğu Tesla marka arabayı alınca sosyal medyada gündem oldu. 

 

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'u alabilmek için iki aracını satan Sinan Akçıl Elon Musk'un sahibi olduğu Tesla marka arabayı alınca sosyal medyada gündem oldu. Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'u alabilmek için iki aracını satan Sinan Akçıl Elon Musk'un sahibi olduğu Tesla marka arabayı alınca sosyal medyada gündem oldu. 

 

TGRT Haber'de yer alan habere göre, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG alabilmek için iki tane aracını satan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl’ın yeni aldığı otomobil herkesi şaşırttı. Araç ve saat tutkusuyla bilinen ünlü besteci, şarkısı ve söz yazarı Sinan Akçıl, yere göğe sığdıramadığı Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’u satın alabilmek için iki tane arasını sattı. Ancak ünlü şarkıcı Akçıl’ın TOGG hayali kısa sürdü. Şarkıcının yerli otomobile giden yolculuğunda tercih ettiği otomobil ise herkesi şaşırttı. Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili ‘Devrim’in ardından hem ülkemizde hem de dünyada ses getiren TOGG’a ilgi her geçen gün büyüyor. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin de yoğun ilgi gösterdiği TOGG’a Sinan Akçıl da gönlünü kaptırdı.

 

SİNAN AKÇIL’IN TOGG'A UZANAN YOLCULUĞUNA 'TESLA' MOLASI

 

Ünlü şarkıcı Akçıl, TOGG’u yere göğe sığdıramadı. Sipariş verdiğini ve sıra beklediğini ifade eden Akçıl; ’’TOGG için iki aracımı sattım ve diğerlerinden vazgeçtim. İnsanlar beni her yerde onunla görecek. Gurur duyduğum bir proje. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Çok başarılı bir iş.’’ dedi. Araçsız kaldığı ve TOGG’u beklediği için 3.2 milyon TL’ye Tesla Y model otomobil satın alan Akçıl, siparişi geldiği an diğer araçları kullanmayacağını belirterek, “Gerçekten yurt dışında Togg görürsem, tüylerim diken diken olacak. Tesla’ya da plakamı ‘TC’ yaptırdım. Türk olmaktan gurur duyuyorum ve bunu da göstermek istedim” dedi.