Tırnak Bakımı İçin Neler Yapmalıyız?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de tırnaktır. Güzelliğe önem veren kadınlar tırnak bakımı için ne kullanmalı?  Evde yapabileceğiniz tırnak bakım tüyoları... Saçlarımıza nasıl bakmalıyız? Nelere dikkat etmeliyiz? Cevabı haberimizde...

 

1- Kırık tırnaklara uhu: Kırılan tırnağınızı yırtmak yerine üzerine güçlü bir yapıştırıcı sürün ve tekrar oje sürün.

2- Tırnak etleri için bakım yağları: Kayısı yağı tırnak etleriniz için çok güzel bir bakım sunar.

3- Diş macunu: Tırnaklarınızın rengi soluk mu? Bir diş macunu ve tırnak fırçası ile eski parlak rengini geri kazanabilirsiniz.

4- Hızlıca kurutun: Bir kaba buz gibi şu doldurun ve tırnaklarınızı dikkatlice içine batırın. Eğer hala ojeniz kurumadıysa tekrar batırın.

5- Saç bandı: French manikürünüzün üçü bozulduysa korkmayın tüm tırnaklarınızı silmek zorunda değilsiniz. Bir lastik toka yardımıyla french manikürün sınır çizgisi üzerinden tekrar ojenizi sürebilirsiniz.

6- Yara bandı ile tırnak sanatı: Tırnaklarınızı istediğiniz renge boyadıktan sonra yara bandının delikli kısmını üzerine yapıştırın ve başka bir renkle üzerinden geçin. İşte size puantiyeli tırnaklar.

7- Eski ojeler: Eskimiş ojelerinizi kaynar suyu dolu bir kapta bekletin eskisi kadar güzel olacaklar.

8- Mat bir görüntü için: Pudra şeklindeki göz farları ile ojenizi karıştırırsanız siz de mat bir oje elde edebilirsiniz.

 


Etiketler: