TikTok Fenomeni Özlem Aksoy Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Özlem Aksoy kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Özlem Aksoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Özlem Aksoy kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

TikTok fenomeni Özlem Aksoy kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Özlem Aksoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Özlem Aksoy kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ozlem aksoy kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Özlem Aksoy kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

TikTok fenomeni Özlem Aksoy kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve ismi ön plana çıkan sosyal medya fenomeni Özlem Aksoy 12 Aralık 2004 tarihinde dünyaya gelmiştir ve yay burcudur. TikTok’ta çektiği dans videoları ile popüler olmuştur. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Karı sevdiğini söylemiştir. Günümüzde 17 yaşındadır. Hayvansever kişiliği ile geniş kitlelerin övgüsünü kazanan sosyal medya fenomeni Özlem Aksoy’un Onix isminde bir köpeği bulunmaktadır. Arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sevmektedir. TikTok’ta ozlemaks ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni Özlem Aksoy’un bu mecrada 987.8K takipçisi bulunurken, Instagram’da ise 1ozlemaks ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni Özlem Aksoy bu mecrada ise 68.5K takipçiye sahiptir.



Etiketler: