Teşkilat Dizisinde Pınar İle Çetin Aşkı Nasıl Sonuçlanacak?

Teşkilat dizisinde Pınar ile Çetin'in aşkı nasıl sonuçlanacak? TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ederken, yayınlanan son bölümde Pınar ve Çetin depoda kısılı kalmış, polis kapıya gelmişti. Peki bu sahne sonucunda Pınar Çetin aşkı nasıl sonuçlanacak? Cevaplar haberimizde..

 

Teşkilat dizisinde Pınar ile Çetin'in aşkı nasıl sonuçlanacak? TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ederken, yayınlanan son bölümde Pınar ve Çetin depoda kısılı kalmış, polis kapıya gelmişti. TRT1'de yayınlanan MİT mensuplarının aksiyon dolu hayat hikayelerinin anlatıldığı Teşkilat dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ederken yayınlanan son bölümde Pınar ve Çetin depoda kısılı kalmış, polis kapıya gelmişti. Peki bu sahne sonucunda Pınar Çetin aşkı nasıl sonuçlanacak? Cevaplar haberimizde..

 

teskilat dizisinde pinar cetin aski nasil sonuclanacak

 

Teşkilat dizisinde Pınar ile Çetin'in aşkı nasıl sonuçlanacak?

 

Yayınlanan son bölümde Çetin kendisine ihanet eden Ayvaz'ın tüm adamlarını öldürmüş, sonrasında Ayvaz kendisini görüntülerle birlikte polise ihbar etmişti. Bununla birlikte Çetin ve Pınar polis baskınının ortasında kalmış ve son bölüm bu şekilde son bulmuştu. Peki Pınar ve Çetin aşkı bundan sonra nasıl gelişecek? Tahminlerimize göre, Çetin burada Pınar'ın ısrarıyla polise teslim olacak, bir süre hapishanede yattıktan sonra MİT'in isteği sonucu hapishaneden çıkarak ekibe dahil olacak. Çetin hatırladığınız üzere Yıldırım'a hizmet etse de aslında milliyetçi bir karakter ve her ne yapıyorsa devlet için yaptığını sanıyor. Yani senarist bir anlamda bu gönderme ile bunun işaretini en başından beri veriyor. Vatanına hizmet etmek isteyen Çetin, önce hapishaneye girecektir ardından Halit Başkan'ın telkiniyle hapishaneden çıkarak ekibe dahil olacaktır ve Yıldırım'ın yakalanması ve işlediği suçların kanıtlanması konusunda ekibe yardım edecektir. 



Etiketler: