Tekneden Düşmüştü! Orhan Gencebay'ın Sağlık Durumu Nasıl? Eşi Sevim Emre Açıkladı!

Yayınladığı şarkılarla Türk müziğine adını altın harflerle yazdıran ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın tekneden düştükten sonra sağlık durumuyla ilgili bilgileri eşi Sevim Emre paylaştı. 

 

Yayınladığı şarkılarla Türk müziğine adını altın harflerle yazdıran ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın tekneden düştükten sonra sağlık durumuyla ilgili bilgileri eşi Sevim Emre paylaştı. Yayınladığı şarkılarla Türk müziğine adını altın harflerle yazdıran ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın tekneden düştükten sonra sağlık durumuyla ilgili bilgileri eşi Sevim Emre paylaştı. 

 

Orhan Gencebay, geçtiğimiz gün tekneden inerken dengesini kaybederek beton zemine düşmüştü. Hastaneye kaldırılan Gencebay'ın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeyi eşi Sevim Emre duyurdu. Orhan Gencebay, eşi Sevim Elif Emre ile birlikte Anadoluhisarı'ndaki bir restorana akşam yemeği için gitti. Keyifli bir akşam geçirdikten sonra çift, Baltalimanı'ndaki lüks yalı dairesine mekanın özel teknesiyle dönmeye karar verdi. Ancak tekneden inerken Orhan Gencebay, dengesini kaybederek beton zemine düştü, hastaneye kaldırıldı. Tam Bodrum'a tatile gitmek üzereyken yaşanılan bu kaza, çiftin tatil planlarını ertelemelerine sebep oldu. Öte yandan Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, CNN Türk'e açıklamalarda bulundu. Eşinin sağlık durumu hakkında bilgi veren Emre şöyle konuştu:

 

"Teknenin kenarında duruyorduk. Orhan Bey inmek istedi ve acele etti sanırım. Teknedeki kişi elini uzattı. Diret betona çakıldı. Allah'tan tekne yanaşmıştı. Başı çarpabilirdi. Vücudunda çürükler oldu, korse verdiler. 3-4 gün sonra tamamen normale döneceğini söyledi doktorlar."