Tayland'ta Bir Kadın Kendisini Boğmaya Çalışan Piton Yılanıyla 2 Saat Mücadele Etti!

Tayland’ın başkenti Bangkok’un güneyinde yaşayan 64 yaşındaki Arom Arunroj adlı kadın evinde bulaşık yıkarken kalçasında derin bir acı hissetti. Aşağı eğildiğinde, kendisini ısıran 4 metre uzunluğunda 20 kiloluk bir piton yılanı gördü.Yılan daha sonra olanca gücüyle kadının vücuduna dolanmaya başladı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Kadın uzun spiraller şeklinde vücudunu saran ve tırmanan yılandan kurtulmaya çalıştı. Faydasız Yılan boynuna doğru ilerliyordu. Amacı çığlıklarını bastırmak için kadını boğmaktı.

 

1,5 saat sonra kadının çığlıklarını duyan bir komşusu polise haber verdi. Bu uyarı üstüne polis yarım saat kadar sonra eve geldiğinde kadın hala yılanın pençesinde çırpınıp duruyordu. Polis yarım saat çabaladıktan sonra yılandan kurtarmayı başardıkları kadını hastaneye götürdüler.

 

Piton yılanları aslında zehirsiz. Ancak ısırıkları ciddi enfeksiyonlara yol açabiliyor. Arom Arajoy şimde hastanede tedavi görüyor ve hızla iyileşiyor. Pitonların kurbanlarını öldürme yöntemi iyi biliniyor: Önce avının vücuduna dolanıyor, sonra boğmak için yavaş yavaş tırmanıyor, bu arada santimetrekareye 35 kilo baskı uyguluyor.