Tarkan Kilyos Sahilindeki Çöplere İsyan Etti! Tepkisini Sosyal Medyada Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Tarkan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Kilyos sahilindeki çöplere isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Tarkan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Kilyos sahilindeki çöplere isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Tarkan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Kilyos sahilindeki çöplere isyan etti. 

 

Kilyos sahile giden Tarkan, çevre kirliliğine isyan etti, Megastar. “Bir zahmet çöpünüzü de alın gidin ya da bulunduğunuz yerde çöpe atın. Bu nedir ya? Çok ayıp.” dedi. Son şarkısı ile müzik piyasasını hareketlendiren Tarkan, İstanbul’da çalışmalarını sürdürüyor. Megastar, bugün de Kilyos sahiline gitti. Ancak ünlü şarkıcı, gittiğine gideceğine pişman oldu.

 

Çöplerle dolu sahil

 

Sahildeki çevre kirliliği Tarkan’ı adeta isyan ettirdi. “Burası Kilyos, ne kadar güzel değil mi?” diyerek hikaye paylaşımına başlayan Tarkan, sahildeki çöpleri gösterdi. Doğanın korunmasını gerektiğini dile getiren Tarkan, şunları yazdı:

 

“‘Temizlik imandan gelir’ gibi büyük laflar eden bir milletiz…”

 

“Gel gör ki vaziyet bu… Çöpünü bırakıp giden insanlar ve öbek öbek çöp içinde plajlar. Bir zahmet çöpünüzü de alın, gidin ya da bulunduğunuz yerde çöpe atın. Bu nedir ya? Çok ayıp. ‘Temizlik imandan gelir’ gibi büyük laflar eden bir milletiz ama sonuca baktığımda her yer çöp içinde. Ormanlarımız, denizlerimiz, plajlarımız, doğamız çöp içinde. Kimse de demiyor ki bu çöpleri toplayalım, toplatalım. İşin en tuhafı da kanıksamışız bu durumu, çöp içinde yaşamayı… Çok yazık. Doğa bizim evimiz, her şeyimiz. Doğa biziz, doğadır bize her şeyi veren. Üstüne titreyelim o yüzden. Ona iyi davranalım.”

 

İşte Tarkan'ın o paylaşımı;

 

tarkan kilyos sahilindeki coplere isyan etti

 

tarkan kilyos sahilindeki coplere isyan etti

 

tarkan kilyos sahilindeki coplere isyan etti



Etiketler: