Tarkan'dan Dikkat Çeken Fatma Girik Açıklaması! İçin Bir Başka Yandı!

Tarkan Fatma Girik'in vefatı ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tarkan Tevetoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fatma Girik'in vefatı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Tarkan Fatma Girik'in vefatı ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Tarkan Fatma Girik'in vefatı ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tarkan Tevetoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fatma Girik'in vefatı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tarkan Tevetoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fatma Girik'in vefatı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Tarkan Fatma Girik'in vefatı ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Tarkan Fatma Girik'in vefatı ile ilgili neler söyledi?

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fatma Girik'in vefatı için duyduğu üzüntüyü anlatan ünlü şarkıcı "Bir efsaneyi daha kaybettik. Fatma Girik’in ölüm haberiyle içim bir başka yandı. Çok üzüldüm. Onun yeri hepimizde bir başkaydı galiba. Oyunculuğundaki ustalık ve gerçeklik kadar hayattaki onurlu, erdemli ve ahlaklı duruşuyla da hep sevgiyle, saygıyla hatırlanacak." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

tarkan dan dikkat ceken fatma girik aciklamasi