Tarkan'dan Çöken Sahne İle İlgili Açıklama! Ne Gerekirse Yapacağız!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Tarkan, Twitter sayfasından İzmir'de düzenlenecek konseri öncesi çöken sahne platformu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Tarkan, Twitter sayfasından İzmir'de düzenlenecek konseri öncesi çöken sahne platformu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Tarkan, Twitter sayfasından İzmir'de düzenlenecek konseri öncesi çöken sahne platformu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Konserin gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda konser öncesi çöken sahne ile ilgili "İzmir’e giderken sahnemin yıkıldığı haberini aldım. Çok üzüldüm ama can kaybı ve yaralı olmamasına çok sevindim. Emek veren herkesin ve ekip arkadaşlarımın iyi olduğunu bilmek beni çok mutlu etti. Herkese çok geçmiş olsun. Bu arada ben yoldayım. İzmir’e gidiyorum. Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız." ifadelerini kullanan Tarkan sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

tarkan dan coken sahne ile ilgili aciklama



Etiketler: