Tarık Mengüç Kayın Biladeri Hakkında Uzaklaştırma Kararı Aldırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tarık Mengüç ile kayın biladeri arasındaki alacak verecek kavgası büyürken, Haber Türk'ün haberine göre Mengüç savcılığa başvurarak uzaklaştırma kararı aldırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tarık Mengüç ile kayın biladeri arasındaki alacak verecek kavgası büyürken, Haber Türk'ün haberine göre Mengüç savcılığa başvurarak uzaklaştırma kararı aldırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tarık Mengüç ile kayın biladeri arasındaki alacak verecek kavgası büyürken, Haber Türk'ün haberine göre Mengüç savcılığa başvurarak uzaklaştırma kararı aldırdı.

 

Uzun süredir kavgalı olan Tarık Mengüç ile kayınbiraderi İsmet S. alacak-verecek davası yüzünden sorunlar yaşadı. Ünlü şarkıcı, kayınbiraderinin kendisini ve ailesini tehdit ettiği iddiası ile savcılığa başvurdu. "Aileme zarar vermesinden korkuyorum" diyerek şikayetçi olan Tarık Mengüç'ün kayınbiraderi İsmet S. hakkında mahkeme 3 ay uzaklaştırma kararı verdi. 

 

tarik menguc kayin biladeri hakkinda uzaklastirma karari aldirdi