Tan Taşçı Yılbaşına Bodrum'da Erken Girdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tan Taşçı, Bodrum Belediyesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği "Happy Love Year Party" konseptinde yeni yıl kutlaması için Bodrum'da sahneye çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tan Taşçı, Bodrum Belediyesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği "Happy Love Year Party" konseptinde yeni yıl kutlaması için Bodrum'da sahneye çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tan Taşçı, Bodrum Belediyesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği "Happy Love Year Party" konseptinde yeni yıl kutlaması için Bodrum'da sahneye çıktı.

 

Tan Taşçı, dün akşam Bodrum Belediyesi'nin bu yıl ilk kez, "Happy Love Year Party" konseptiyle başlattığı yeni yıl kutlamaları kapsamında Bodrum Belediye Meydanı'nda sahnedeydi. Başarılı geçen yaz turnesinin ardından yaşamını sürdürdüğü Bodrum'da kış sezonunun ilk konserini veren başarılı sanatçı keyifli bir konsere imza attı. Bodrumlu hemşerileri ile sahnede buluşmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Tan Taşçı, aralıksız 2 saat sahnede kaldı. Repertuarında  "Yalan", "O'na Söyle", "Rica Ederim", "Cumartesi"  gibi fenomenleşen şarkılarının yanı sıra proje albümlerde yorumladığı ve sahnesine özel seçtiği coverlara da yer veren Taşçı, 15.000 Bodrumlu ile erken yılbaşı kutlaması yaptı.

 

tan tasci 2022 ye bodrum da erken girdi



Etiketler: