Tan Sağtürk Ve Evrim Akın'ın Değişimleri Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü balet ve oyuncu Tan Sağtürk ile FOX TV'de yayınlanan Bez Bebek dizisinden rol arkadaşı Evrim Akın yıllar sonra Youtube'da bir araya gelirlerken değişimleriyle sosyal medyada gündem oldular. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü balet ve oyuncu Tan Sağtürk ile FOX TV'de yayınlanan Bez Bebek dizisinden rol arkadaşı Evrim Akın yıllar sonra Youtube'da bir araya gelirlerken değişimleriyle sosyal medyada gündem oldular. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü balet ve oyuncu Tan Sağtürk ile FOX TV'de yayınlanan Bez Bebek dizisinden rol arkadaşı Evrim Akın yıllar sonra Youtube'da bir araya gelirlerken değişimleriyle sosyal medyada gündem oldular. 

 

Üstünden yıllar geçse de hala tekrarlarıyla izlenmeye devam eden dizi, henüz hafızalarımızdayken sürpriz bir video sosyal medyaya damga vurdu. Bez Bebek'in Nana'sı olarak hafızalara kazınan Evrim Akın, açtığı YouTube kanalında partneri Tan Sağtürk'ü ağırladı. "Benim için çok özel bir set ortamıydı" diyen Tan Sağtürk, o günleri özlediğinin altını çizdi. Evrim Akın ise Tan Sağtürk hakkında "Hayatımdaki en yakışıklı partnerdi" itirafıyla dikkatleri üzerine çekti.

 

"Üstünden bin yıl geçti" diyerek espri yapan Tan Sağtürk'e Evrim Akın, "Annem diyor ki 'Siz diziyi çekerken çocuk olanların şimdi çocuğu oldu, onlar izliyor.' ifadelerini kullandı. Sağtürk ise, "Çok doğru, hala izliyorlar, bize emanet ediyorlar çocuklarını. Çünkü ahlaklı bir işti." diyerek dizinin hala popüler olma sebebini buna bağladı.

 

Evrim Akın, dizi teklifinin geliş anını ise şu şekilde anlattı: "Bana Bez Bebek'ten teklif geldi hiç unutmuyorum tatildeydim. Projeyi okudum, beğendim. Değişik bir senaryoydu. Dediler ki 'Başrolde Tan Sağtürk var.' Hemen kabul ettim. Avrupa Yakası'nda bir bölüm oynadık birlikte, tadı damağımızda kalmıştı."Öte yandan Tan Sağtürk'ün değişimi sosyal medyada çok konuşuldu. Videonun altına yorum yapan kullanıcılar, "Tan beyi tanıyamadım ne kadar yaşlanmış" ve "Yazıyı görmesem tanımazdım" tarzında yorumlarda bulundu.

 

İşte Tan Sağtürk'ün dikkat çeken son hali…

 

tan sagturk un son hali sosyal medyada gundem oldu

 

Tan Sağtürk son haliyle sosyal medyada epey ses getirdi.