Tamer Karadağlı Çarptığı Aracın Sahibini Arıyor! İşte Detaylar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Instagram sayfasından çarptığı aracın fotoğrafını paylaşarak sahibine çağrıda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Instagram sayfasından çarptığı aracın fotoğrafını paylaşarak sahibine çağrıda bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Instagram sayfasından çarptığı aracın fotoğrafını paylaşarak sahibine çağrıda bulundu.  

 

Dün akşam Ankara kar cehennemi yaşadı!

 

Çarptığı arabanın fotoğrafını Instagram'dan paylaşan oyuncu, "Dün akşam Ankara kar cehennemi yaşadı. Ve bundan ben de nasibimi aldım. Ankara Şimşek sokağın üst tarafında 06 AFC 312 plakalı kırmızı Hyundai arabaya kayıp çarptım. Gerçi numaramı yazıp bıraktım ama o kağıt karda eriyip gitmiş olabilir. Benim arabama vurup kaçsalardı çok sinirlenirdim. O yüzden bu arabanın sahibi ya da tanıyan biri kendisine iletirse sevinirim. Hasarı neyse karşılamaya hazırım" diye yazdı.

 

İşte o paylaşım;

 

tamer karadagli carptigi aracin sahibini ariyor