Taksici Oğuz Erge Cinayeti Gaddar Dizisine Konu Oldu! Verdiği Ceza Gündem Oldu!

NOW'da yayınlanan Gaddar dizisinin yeni bölümüne geçtiğimiz aylarda İzmir'de öldürülen taksici Oğuz Erge cinayeti konu edilirken, verilen ceza gündem oldu. 

 

Geçtiğimiz ay İzmir’de öldürülen taksi şoförü Oğuz Erge, milyonların yüreklerine ateşler düşürmüştü. Erge’nin hayatına mal olan olayın ardından ‘adalet’ temalı paylaşımlar sosyal medyanın gündeminden düşmezken televizyon dizisi de bu konuyu işledi. Gaddar’ın son bölümünde yer alan o sahne, izleyiciden geçer not aldı. Adını Feriha Koydum, Medcezir gibi popüler diziler ile adını duyuran sonrasında ise ana akıma adeta sırt çevirerek işlerini dijitalde yürütmeye başlayan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Netflix’te üst üste yayınlanan dizileri ile olay yaratmıştı. Hakan Muhafız’ın ardından Terzi ile son olarak ise Kübra ile dikkat çeken Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz haftalarda ise ana akım izleyicisini mest eden bir gelişme ile gündeme gelmişti.

 

Seneler sonra ekranlara geri dönme kararı alan Çağatay Ulusoy, NOW TV’de yayınlanan ‘Gaddar’ ile başarısına başarı ekledi. Farklı konusu ve etkileyici hikayesi ile izleyicilerin dikkatlerini çekmeyi başaran Gaddar, son olarak Türkiye’nin gündemine oturan bir olayı konu edinerek adından söz ettirdi. Geçtiğimiz ay İzmir’de öldürülen taksi şoförü Oğuz Erge’nin yaşadığı acı olayı konu edinen Gaddar, gündeme bomba gibi düştü. Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı karakterin Erge’nin katilini canlandıran karaktere verdiği ceza, herkesi şaşkına çevirdi.

 

ÜŞÜMESİN DİYE ARABASINA ALMIŞTI

 

Geçtiğimiz ay İzmir’de yaşanan acı olay Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Üşümesin diye arabasına aldığı kişi tarafından öldürülen taksici Oğuz Erge, milyonları yasa boğmuştu. Katilin araç kamerasına yansıyan anlarında Erge’nin cansız bedeni ile konuştuğu ve ‘Öyle herkese güvenmeyeceksin’ dediği duyulmuştu.

 

GADDAR’A KONU OLDU

 

Yaşanan üzücü olay Gaddar’ın senaristi Hürer Ebeoğlu tarafından diziye uyarlandı. Ay Yapım’ın yapımcılığında çekimleri devam eden dizinin yayınlanan son bölümünde Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı ‘Dağhan’ karakterinin 2 çocuk babası taksici Rüstem Ayaz’ı acımasızca öldüren katili yakaladığı o anlar, çok konuşuldu. İki çocuk babası taksi şoförünün canını alan katili yakalayan Dağhan, onu camdan aşağıya attı. Sonrasında ise katilin cesedini taksicinin babasının oturduğu sokağın ortasına astı. Gaddar bu hamlesi ile taksicilerin kahramanı oldu.