Taha Duymaz'dan Takipçisine Kulak Yanıtı! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın yaptırdığı iddia edilen estetikler gündemdeki yerini korurken, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda takipçisinin kepçe kulak yorumuna ünlü sosyal medya fenomeni verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın yaptırdığı iddia edilen estetikler gündemdeki yerini korurken, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda takipçisinin kepçe kulak yorumuna ünlü sosyal medya fenomeni verdiği yanıt ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın yaptırdığı iddia edilen estetikler gündemdeki yerini korurken, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda takipçisinin kepçe kulak yorumuna ünlü sosyal medya fenomeni verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Hatay'da köyündeki evinin mutfağında çektiği yemek videolarıyla ünlenen ve sosyal medya fenomeni olan Taha Duymaz, geçirdiği estetik operasyonuyla bambaşka bir görünüme kavuştu. Bir takipçisinin sorduğu, "Kulaklarına da mı estetik yaptırdın?" sorusuna cevap veren Duymaz, "Hayır, keçpe kulak bandı kullanıyorum" diyerek cevap verdi.Instagram hesabından paylaştığı yemek videolarıyla adını geniş bir kesime duyuran daha sonra ise geçirdiği estetik operasyonuyla gündem olan fenomen Taha Duymaz'ın 'kepçe kulak bandı' itirafı geldi.

 

KULAKLARINI DA YAPTIRDIĞI İDDİA EDİLDİ

 

Burun ameliyatı olan ve estetik ameliyatlara devam edeceğini söyleyen Taha Duymaz'ın kulaklarına da müdahale ettiği iddia edildi.

 

SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ

 

Kulaklarına da estetik yaptırdığı iddia edilen Duymaz takipçisine yanıt verdi. Taha Duymaz açıklamasında "Kulaklarımda işlem yok kepçe kulak bandı kullanıyorum" itirafında bulundu.

 

İşte o paylaşım;

 

taha duymaz dan takipcisine kepce kulak yaniti



Etiketler: