Survivor Yasin Obuz Acun Ilıcalı Tarafından Oyundan İhraç Edildi! Kıyamet Koptu!

TV8'de yayınlanan Survivor tüm hızıyla devam ederken, bugün yayınlanan bölümde Yasin'in Evrim'e gösterdiği tepki yüzünden Acun Ilıcalı tarafından oyundan ihraç edilirken sosyal medyada bu ihraç kararı çok tartışıldı. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor tüm hızıyla devam ederken, bugün yayınlanan bölümde Yasin'in Evrim'e gösterdiği tepki yüzünden Acun Ilıcalı tarafından oyundan ihraç edilirken sosyal medyada bu ihraç kararı çok tartışıldı. Son dönemde tüm Türkiye'yi ekrana kitleyen Survivor yarışma programında aksiyon ve heyecan tüm hızıyla devam ederken, bugün yayınlanan bölümde Yasin'in Evrim'e gösterdiği tepki yüzünden Acun Ilıcalı tarafından oyundan ihraç edilirken sosyal medyada bu ihraç kararı çok tartışıldı. 

 

Instagram'da Survivor yayını yapan Diman Arcana Yasin'in ihraç kararıyla ilgili yaptığı paylaşımda "Evrim’e çok aşırı tepki gösterip bağırması yanlış olsa da Yasin oyundan ihraç edilmeyi hak etti mi derseniz, ben kesinlikle hak etti diyemem dostlarım.. Ne küfürler, ne hareketler gördük; bu denli reaksiyon gösterilmedi." ifadelerini kullanırken bu ifadeler sosyal medyada kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde desteklendi. 

 

İşte o paylaşım;