Survivor Yarışmasına Katılmak İçin 3 Ayda 82 Kilo Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, bir gencin Survivor yarışmasına katılmak için kendi kendine ameliyatsız olarak 3.5 ayda 82 kilo verdiğini açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, bir gencin Survivor yarışmasına katılmak için kendi kendine ameliyatsız olarak 3.5 ayda 82 kilo verdiğini açıkladı. Son dönemde yaptığı Survivor haberleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, bir gencin Survivor yarışmasına katılmak için kendi kendine ameliyatsız olarak 3.5 ayda 82 kilo verdiğini açıkladı.

 

Survivor'a katılmak için 3,5 ayda 82 kilo verdi! 2006 yılından bu yana Acun Medya tarafından yapımcılığı sürdürülen Survivor Türkiye yarışmasına katılma hayali bulunan bir genç hayalini gerçekleştirmek için 3,5 aylık kısa bir süreçte 82 kilo verdi. Mersin'in Silifke ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Zeynel Merkavul isimli genç, 15 yaşından itibaren izlediği Survivor yarışmasına başvuru yapabilmek için ameliyatsız ve ilaçsız 3,5 ayda 82 kilo verip 155 kilodan 73 kiloya düştü.

 

survivor yarismasina katilmak icin 3.5 ayda 82 kilo verdi

 

Zayıflama sürecine nasıl başladığını anlatan Zeynel Merkavul, “Kilolarım yüzünden merdiven çıkamıyordum, yürüyemiyordum, nefes nefese kalıyordum. Bacaklarımda ağrılar ve ödemler arttı. İnsanların bakışları nedeniyle sokağa çıkmak istemiyordum. Bununla birlikte 15 yaşından itibaren Survivor yarışmasını izlerdim. Hep bu yarışmaya katılmayı hayal ederdim. Bir gün kendi kendime kilo verip Survivor yarışmasına başvuru yapmak için söz verdim. Tam 3,5 ayda 155 kilodan 73 kiloya düştüm, 82 kilo verdim. Hayalim Survivor yarışmasına katılabilmek” ifadelerini kullandı.